Denizli de 2000 yýlýndan bu yana Nissan Mazda ve tüm japon-kore markalý araçlarýn servis hizmetini veren BAYRAK OTO özel servisinde, tüm araçlarýn her türlü tamir bakým ve onarýmlarý, bilgisayarlý arýza tespit ve test cihazlarýyla tecrübe ve ustalýkla kaliteli ve garantili olarak yapýlmaktadýr.

Servisimizde mekanik, elektrik-klima, kaporta-boya ve kaskolu veya kaskosuz tüm hasar onarým hizmetleri titizlikle verilmekte, her türlü bakým ve onarým hizmeti sunulmakla beraber 7 gün 24 saat yol yardým ve çekici hizmeti de verilmektedir.


Bayrak oto da ayný zamanda Nissan Mazda ve tüm japon-kore araçlarýn orjinal ve muadil yedek parçalarýnýn perakende satýþýnýn yapýldýðý yedek parça maðazasý bulunmaktadýr. Yedek parça maðazamýzda Mekanik,elektrik-klima ve kaporta parçalarý da dahil olmak üzere her türlü yedek parça ve antfiriz gibi sarf malzemeleri ile motor yaðlarýnýn ve bakým malzemelerinin satýþý ve temini yapýlmaktadýr.
ULAÞIM
Denizli 2. sanayi sitesinde yol üzeri ve merkezi konumunda bulunan servisimize ulaþým oldukça kolay ve rahat saðlanmaktadýr.Servisimiz Bayram yerine yaklaþýk 10 dakikalýk yürüme mesafesindedir.Ayrýca dilerseniz bir telefonla aracýnýzý yerinden alarak her türlü bakým ve onarýmý yapýlmýþ olarak tekrar yerine teslimat yapýlmaktadýr.

  

SAYFA BAÞI